CKV / Scholieren

CKV/Jongeren Met CKV in je lespakket kun je bij Theater Speelhuis terecht voor fantastische voorstellingen, leuke workshops, tips en links voor het schrijven van verslagen.

Misschien dat je Theater Speelhuis kent van activiteiten en bezoeken die vanuit school worden georganiseerd. Ook los van school ben je natuurlijk altijd van harte welkom.

Last-minute-kaarten Met korting naar het theater! Op de avond van de voorstelling kosten alle, dan nog beschikbare kaarten, vanaf één uur voor aanvang, voor scholieren en studenten € 12,50 p.p. inclusief de garderobe en een drankje. Deze last-minute-kaarten kunnen niet van te voren worden gereserveerd. Toon je scholieren- of studentenkaart of CJP pas om in aanmerking te komen voor deze kaarten.

Wat is er te doen?
In Theater Speelhuis staan jaarlijks meer dan 200 verschillende toneel-, dans-, muziek-, cabaret- en muziektheatervoorstellingen. De kans dat er in dit veelzijdige aanbod ook voor jou een leuke voorstelling tussen zit is dan ook zeer groot! Ook kun je natuurlijk altijd terecht bij je docent die door ons regelmatig wordt geïnformeerd over interessante CKV-activiteiten.

Lesmateriaal Veel gezelschappen ontwikkelen speciale lespakketten over de voorstelling die ze spelen. Heel handig voor het schrijven van verslagen en/of recensies! Heb je interesse in zo’n lespakket? Neem dan contact met ons op door ons een mail te sturen: publiciteit@theaterspeelhuis.nl

CJP Cultuurkaart Ben je in het bezit van een CJP Cultuurkaart? De CJP Cultuurkaart is een culturele creditcard en is 15 euro waard. Dit bedrag is beschikbaar voor alle leerlingen van het voortgezet onderwijs om uit te geven aan cultuur. Kijk voor een overzicht van alle plaatsen waar je kunt betalen met de Cultuurkaart op www.cjp.nl

Jongerenpersbureau Deadline Op de website van jongerenpersbureau www.deadline.nl staan artikelen (met name recensies en interviews van jonge redacteuren (14-20 jaar) over kunst, cultuur en media.

Cult Knaller Doe op de website www.cultuurwijs.nl het Cult Knaller-spel. In dit spel kun je van alles te weten komen over Cultureel Erfgoed.

Ik hou van theater Lees alles over bijzondere voorstellingen. Ook zijn er vaak kaarten te winnen! www.ikhouvantheater.nl

Hopelijk helpt je dit op weg voor een bezoek aan Theater Speelhuis! Heb je vragen of opmerkingen mail ze dan naar: publiciteit@theaterspeelhuis.nl

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin