Route & Parkeren

Theater Speelhuis heeft tijdelijk haar ingang aan de Wilhelminalaan 18 te Helmond (achterzijde van het theater). Door de verbouwwerkzaamheden is het plein vóór het theater aan de Kromme Steenweg voorlopig niet toegankelijk. Parkeren kan in Parkeergarage Boscotondo (via borden wordt de tijdelijke ingang duidelijk aangegeven). U kunt uw auto ook parkeren op het parkeerterrein aan de Beatrixlaan.

Parkeren invaliden Aan de achterzijde van Theater Speelhuis (Wilhelminalaan 18) is 1 parkeerplaats gereserveerd voor bezoekers met een invalideparkeerkaart. U dient wel het geldende parkeertarief te voldoen.

Bent u slecht ter been dan zal een medewerker van Theater Speelhuis u via de achteringang naar binnen laten.

Taxi standplaats De achterzijde van Theater Speelhuis is tevens de plaats om u door de taxi af te laten zetten en op te laten halen. Geef dus aan de taxicentrale door dat u opgehaald wilt worden aan de Wilhelminalaan 18 te Helmond (de voormalige hoofdingang van de OLV kerk).

Parkeren Parkeergarage: Boscotondo garage | Frans Joseph Van Thielpark 1 5707 BX Helmond

Openingstijden Boscotondo garage

Maandag: 07.30 – 01.00 uur
Dinsdag: 07.30 – 01.00 uur
Woensdag: 07.30 – 01.00 uur
Donderdag: 07.30 – 01.00 uur
Vrijdag: 07.30 – 03.30 uur
Zaterdag: 07.30 – 03.30 uur
Zondag: 09.30 – 01.00 uur

Prijsinformatie Boscotondo garage
Tarief: € 0,50 per 15 minuten, € 2 per uur
(leden van Gepast Parkeren betalen € 1,50 per uur – zie info hieronder)
Max. dagtarief: € 12,50
Betaalmoment: Achteraf
Betaalmiddelen: Biljetten (alleen € 5 en € 10,-) en munten, Pin
Capaciteit: 279 plaatsen

NIET PARKEREN!! Parkeer uw auto NIET in parkeergarage De Elzas. Deze sluit ma-do om 19u00 | vr om 22u00 | za om 18u00 | koopzondagen 18u00. Hetzelfde geldt voor het parkeerterrein van de Albert Heijn XL, dit terrein sluit veelal om 22u00 de poorten.

Let op: Parkeren is op eigen risico. Kijk altijd even of de sluitingstijden op locatie gewijzigd zijn.

Meld je aan voor Gepast Parkeren om makkelijk en voordeling te parkeren in o.a. Boscotondo. Aanmelden kan op www.parkerenhelmond.nl. Je registreert je met het kenteken van je auto.

Voordelen van gepast parkeren:
• Lager tarief in de parkeergarages Boscotondo (vlakbij Theater Speelhuis), Doorneind en City (€ 1,50 per uur in plaats van € 2,00)*
• In deze parkeergarages van maandag tot en met donderdag het tweede uur parkeren gratis (geldig tot 17.00 uur)
• Na sluitingstijd van de winkels hoeft er slechts voor één uur te worden betaald. Voor slechts € 1,50 kan dan, in deze garages, een hele avond geparkeerd worden.

* Genoemde tarieven gelden in 2016. Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Bij parkeren op straat biedt Gepast Parkeren het voordeel dat er gepast betaald kan worden (per 3 of per 4 minuten) en dat het betalen achteraf gebeurt. Je hoeft dan dus niet meer bang te zijn voor een parkeerboete als je wat later terug bij de auto komt.

Kosten Bij het aanmelden voor Gepast Parkeren betaal je eenmalig € 1,00 inschrijfkosten. Daarnaast zijn de extra kosten bovenop de kosten voor het parkeren:

•€ 0,25 per parkeeractie of
•€ 2,00 per maand aan abonnementskosten (onafhankelijk van aantal parkeeracties).

Op zondag betaalt u overdag € 0,10 per 4 minuten.

Taxi Taxbus ma t/m zo: 06u00-01u30. Voor meer informatie belt u 0800-0231820 en om te reserveren belt u 0800- 0234795. (Beide nummers zijn gratis)

Routebeschrijving naar Boscotondo parkeergarage

Vanuit Weert:
Vanaf Rijksweg-zuid / N266 richting Helmond 16,6 km
Neem op de rotonde de 1ste afslag naar Rijksweg N612 5,1 km
Weg vervolgen naar Kanaaldijk Z.W. 1,6 km
Weg vervolgen naar Kanaaldijk N.W. 150 m
Sla linksaf naar het Frans Joseph van Thielpark 70m
U ziet na 60 meter links Parkeergarage Boscotondo
Vanuit Den Bosch:
Vanaf de N279 richting Helmond 24,3 km
Neem op de rotonde de eerste afslag naar Bosscheweg 3 km
Sla recht af naar de Gemertseweg / N615 230 m
Sla links af naar de Oranjelaan 1,1 km
Sla links af naar de Kanaaldijk 5,2 km
Sla rechtsaf naar het Frans Joseph van Thielpark 89m
U ziet nu rechts Parkeergarage Boscotondo

Routebeschrijving naar Theater Speelhuis (per auto)

Vanuit Eindhoven/Nuenen:

Na einde snelweg A270 4e stoplicht linksaf (Prins Hendriklaan). Tweede weg rechts (Steenweg). Tweede weg rechts. Dit is de Kromme Steenweg. Aan de rechterkant ligt Theater Speelhuis (Kromme Steenweg 29). De ingang is tijdelijk aan de achterzijde, Wilhelminalaan 18, 5707 BT Helmond. Dit is met borden duidelijk aangegeven.

Vanuit ‘s-Hertogenbosch/Veghel/Beek en Donk:

Helmond binnenkomend vanaf N279 volg richting Helmond Centrum. 1e Rotonde rechtsaf, volgende rotonde rechtdoor. Bij het 2e stoplicht rechtsaf (richting Centrum). Weg gedurende ca. 1,6 km blijven volgen. Kanaalbrug oversteken en meteen na de brug links (Kanaaldijk Noord-West). Bij volgende stoplicht rechtdoor. Meteen nadat u onder viaduct doorrijdt rechtsaf slaan (Frans J. van Thielpark). Bij de eerstvolgende kruising rechtsaf slaan (Kromme Steenweg). Aan de linkerkant ligt Theater Speelhuis (Kromme Steenweg 29). De ingang is tijdelijk aan de achterzijde, Wilhelminalaan 18, 5707 BT Helmond. Dit is met borden duidelijk aangegeven.

Vanuit Venray/Deurne:

U rijdt Helmond binnen via Deurneseweg N270. Na McDonalds gaat u over het kanaal en rijdt de verdiepte tunnelbak in. U rijdt alsmaar rechtdoor (passeert onder andere ABN AMRO, politiebureau). U gaat wederom over het kanaal. Nadat u de Koepelkerk en 3 kubuswoningen bent gepasseerd gaat u bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf. Tweede weg rechts. Dit is de Kromme Steenweg. Aan de rechterkant ligt Theater Speelhuis (Kromme Steenweg 29). De ingang is tijdelijk aan de achterzijde, Wilhelminalaan 18, 5707 BT Helmond. Dit is met borden duidelijk aangegeven.

Vanuit Weert/Someren:

Helmond binnenkomend via N266 doorrijden tot over het spoor. Net voordat u onder een viaduct doorrijdt, gaat u linksaf (Frans J. van Thielpark). Bij de eerstvolgende kruising rechtsaf slaan (Kromme Steenweg). Aan de linkerkant ligt Theater Speelhuis (Kromme Steenweg 29). De ingang is tijdelijk aan de achterzijde, Wilhelminalaan 18, 5707 BT Helmond. Dit is met borden duidelijk aangegeven.

Vanuit Venlo/Asten:

Vanuit Venlo neemt u op de A67 de afslag Helmond/Asten. Einde afslag neemt u op de rotonde de tweede afslag richting Helmond (N279). Bij de stoplichten rijdt u rechtdoor en neemt daarna de afslag Helmond. Onderaan deze afslag gaat u bij de stoplichten rechts richting Centrum. Na McDonalds gaat u over het kanaal en rijdt de verdiepte tunnelbak in. U rijdt alsmaar rechtdoor (passeert onder andere ABN AMRO, politiebureau). U gaat wederom over het kanaal. Nadat u de 3 kubuswoningen bent gepasseerd gaat u bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf. Tweede weg rechts. Dit is de Kromme Steenweg. Aan de rechterkant ligt Theater Speelhuis (Kromme Steenweg 29). De ingang is tijdelijk aan de achterzijde, Wilhelminalaan 18, 5707 BT Helmond. Dit is met borden duidelijk aangegeven.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin