Speelhuis on tour - Theater Speelhuis

Gaat u met ons mee op reis? 

Speelhuis gaat on tour

Vanwege de verbouwing is Theater Speelhuis gesloten voor voorstellingen van 1 mei tot 1 december 2017. Maar wat is een stad zonder theater? In deze periode trekken we er daarom op uit en verrassen wij u met bijzondere voorstellingen op markante locaties. We gaan op bezoek bij onze culturele vrienden.

Zo speelt de jonge talentvolle pianist David Hordijk in de huiskamer van Udo Holtappels, kunnen er prachtige fado- en flamencosongs (Casa Ibérica) worden beluisterd in Kunsthal Helmond en toont Sanne Vogel haar ‘Nieuwe Familie’ in zaal SCALA Kunstkwartier. Ook in De Cacaofabriek is er voldoende te beleven met voorstellingen van Emilio Guzman, Het Nederlands Blazers Ensemble, Michiel Borstlap en Stichting Brokken & Dimitri Verhulst. De tweede editie van Nacht van Cultuur is te beleven in Bibliotheek Helmond-Peel. Na deze reis keren wij terug in ons eigen theater met de toepasselijke openingsvoorstelling PARIS-BERLIN van Ellen ten Damme.

Wij zijn onze collega-instellingen in Helmond zeer dankbaar voor de gastvrije ontvangst en kijken uit naar dit avontuur! Terwijl wij verbouwen kunt u daardoor blijven genieten van mooie theatermomenten.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin