Uw evenement

Doe eens wat anders voor je bedrijf of jezelf!

Plan een avondje uit in Theater Speelhuis. Wilt u een orgineel cadeau of kerstpakket? Geef uw medewerkers of goede relaties dan eens kaartjes voor een mooie, grappige of ontroerende voorstelling. Het is allemaal mogelijk in Theater Speelhuis en meer dan dat! Wilt u uw collega’s eens verwennen met een volledig verzorgd avondje uit? Of heb je iets te vieren en wil je dat doen in een schitterende ambiance? Dan is Theater Speelhuis de plek voor u! Met een mooie voorstelling als middelpunt, vooraf een gezellige ontvangst, een buffet en een hapje en een drankje na afloop.

“Wij hebben met ons personeel ons jubileum gevierd in Theater Speelhuis. Vooraf kregen we een rondleiding achter de coulissen en stond er een heerlijk buffet klaar. We hebben er enorm van genoten.”

Een programma op maat Naast een breed theaterprogramma, met veel aansprekende voorstellingen, biedt Theater Speelhuis meer. Veel meer! Er zijn tal van mogelijkheden voor bedrijven en instellingen om gebruik te maken van dit theater.  Samen met u bekijken we wat uw wensen zijn en hoe we daar invulling aan kunnen geven. Een nieuwjaarsborrel inclusief voorstelling voor 10 personen, wij regelen het! Een verrassend jubileum vieren? Wij staan ervoor open.

We bieden theaterarrangementen aan inclusief diner of buffet, voorstelling met rondleiding en na afloop een hapje en een drankje.
En parkeren? Dat kan heel dichtbij in Boscotondo.

Symposium organiseren? Ook symposia en seminars zijn mogelijk. Met name in de periode mei/juni en augustus/ september, als er niet of nauwelijks voorstellingen staan gepland, kunt u hiervoor bij ons terecht. Maak een afspraak en we bekijken samen hoe we aan uw wensen tegemoet kunnen komen. We kunnen ruimte bieden aan ruim 400 personen. En – heel belangrijk – we nemen u alles uit handen. Wij zien u graag in Theater Speelhuis.

Uw huwelijksfeest in Theater Speelhuis? Op zoek naar een unieke feestlocatie na de voltrekking van uw huwelijk? Maak handig gebruik van de uitgebreide horecavoorziening die aanwezig is in het theater. Het betrokken team van Theater Speelhuis bespreekt graag met u alle mogelijkheden om uw huwelijksfeest werkelijkheid te laten worden.

Voor meer informatie over trouwen in Theater Speelhuis kunt u contact opnemen middels dit formulier.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin