Laden Voorstellingen

Ulrike Quade Company e.a.

Coco Chanel

Ulrike Quade Company in Theater Speelhuis

Van wees tot koningin van de mode

Geen vrouw wist zichzelf zo vorm te geven als Coco Chanel. Ze ontsteeg de armoede en bouwde uit het niets een mode-imperium op. Een dame met scherpe tong en het eeuwige bravoure van een felle dertienjarige; iemand met plotselinge woede, sluwe lachjes en een wanhopige behoefte aan liefde. Want ondanks betoverende ontmoetingen bleef van de hartstocht tussen haar en haar minnaars vaak niets dan stof over. Een ideaal personage voor een beeldende lunchvoorstelling over branding, design, economie en identiteit, door Ulrike Quade, die poppen zo knap tot leven brengt, dat je niet meer weet, waar de creatie ophoudt en de acteur begint. Met muziek van het succesvolle Tilburgse duo Strijbos & Van Rijswijk!

concept en regie: Ulrike Quade en Jo Strømgren | tekst: Hannah van Wieringen | spel: Ester Natzijl, Ilija Surla en Indra Cauwels | muziek en klankbeeld: Strijbos & Van Rijswijk | poppen: Ulrike Quade | decorontwerp: Jo Strømgren | lichtontwerp: Floriaan Ganzevoort | kostuumontwerp: Jacqueline Steijlen

korting met je biebpas
Bent u lid bij Bibliotheek Helmond-Peel? Dan krijgt u voor deze voorstelling 20% korting op de normale prijs. Reserveren kan alleen aan de balie van Theater Speelhuis op vertoon van de biebpas.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin
di 17 april
Datum: di 17 april 2018
Tijd: 12:30u
Prijzen: € 24,00 (Normaal)
€ 19,20 (Literair Café prijs)
€ 19,20 (Vrienden museum)
Genre(s): Toneel
Website: cocochanel.ulrikequade.nl

LOCATIE

Wilhelminalaan 18 (tijdelijke ingang)
Helmond, 5707BW Nederland

Telefoon:

0492-587000

In de pers

de Volkskrant, (Annette Embrechts, ***) “Misschien nog een luchtje. Een vleugje Nr.5. Maar verder ademt de beeldende voorstelling Coco Chanel van Ulrike Quade Company en Jo Strømgren Kompani tot in detail de haarfijn opgebouwde wereld van deze invloedrijke Franse modekoningin”.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin