Laden Voorstellingen
  • Dit voorstelling is voorbij.

Comedy Fabriek

Comedy Night

Comedy Night in Theater Speelhuis

De beste stand‐uppers van Nederland en Vlaanderen, drankje binnen handbereik

De ‘Comedy Night’ heeft zijn succes vorig seizoen in De Cacaofabriek bewezen en is daarom terug! Geniet van een avond stand‐up in zijn puurste vorm. De optredens zijn hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd of met een muzikale twist, maar altijd grappig. Want dat is waar het bij stand-up om draait: de grap!

Op het podium staan de beste stand‐uppers van Nederlandse en Vlaamse bodem en een MC die alles in goede banen leidt.

***

Line up 

Dian Liesker
Twee jaar lang was ze lid was van de Comedytrain en in 2010 won ze de Persoonlijkheidsprijs bij Camaretten. De Theaterkrant noemde haar ‘innemende performer met een grof randje’. Op 17/11 staat deze verhalenvertelster bij ons tijdens Comedynight.

www.dianliesker.nl

Marco Lopes
In 2015 studeerde deze Haagse cabaretier/theatermaker af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch met zijn voorstelling ‘Saudade’. Direct daarna ontving hij de juryprijs tijdens de Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij ook nog eens in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival.
www.marcolopes.nl

Tom Montfrooy
‘Een stand-up podium is een goede vervanger van een psychiater en scheelt de maatschappij veel schade’, aldus de geboren Rotterdammer. Op het eerste gezicht is Tom de standaard veertiger met hypotheek en kinderen, maar schijn bedriegt. Laat je verassen door zijn confronterende, stevige en ontroerende humor.
www.tommontfrooy.nl

 

***

SPEELHUIS ON TOUR locatie: De Cacaofabriek.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin
vr 17 november
Datum: vr 17 november 2017
Tijd: 20:30u
Prijzen: € 13,50 (Normaal)
Genre(s): Cabaret
Website: www.comedyparade.nl

LOCATIE

De Cacaofabriek

Cacaokade 1
5705 LA Helmond, Nederland

Telefoon:

0492-529009

Website: