Laden Voorstellingen

Carel Kraayenhof & Juan Pablo Dobal

Hotel Victoria

Rasmuzikanten vertellen over hun reizen en spelen prachtige Argentijnse folkloremuziek

Hoeveel avonden en nachten eindigen niet in de kleedkamer van een theater of in de hotelbar? Onvermoeid trekt Carel na een concert zijn bandoneón weer uit de koffer en slaat Juan vol liefde de oude hotelvleugel open. De volgende ochtend worden ze wakker en niet zelden zijn ze vergeten waar ze ook al weer waren. Een muzikantenleven is een gek, mooi leven, dat van een ‘loco lindo’!

In Hotel Victoria vertellen Carel en Juan Pablo het publiek aan de hand van verschillende anekdotes over hun reizen en tournees over de hele wereld. Door middel van bestaande en nieuwe, gecomponeerde muziekstukken brengen deze twee muzikanten een programma met prachtige, broeierige, Argentijnse folkloremuziek. Een uniek en persoonlijke voorstelling, gebracht door twee rasmuzikanten.

Carel over Hotel Victoria: “Er zitten mooie kanten aan dat reizen, maar mensen realiseren zich vaak niet dat het leven van een muzikant voor tachtig procent bestaat uit reizen en repeteren. We trekken van stad naar stad. Ik vind ons vaak een soort zeelieden. Het echte concert is maar een klein deel, precies dat deel dat voor het publiek een avondje uit is. Voor muzikanten is het een rare combinatie van passie, werk en hobby, dat artiestenleven. Het hotel is in die tijd hun tweede thuis.”

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin
zo 04 maart
Datum: zo 04 maart 2018
Tijd: 15:00u
Prijzen: € 23,00 (Normaal)
Genre(s): Muziek
Website: www.carelkraayenhof.nl

LOCATIE

Theater Speelhuis (tijdelijke ingang)

Wilhelminalaan 18
5707 BT Helmond, Nederland

Telefoon:

0492-587000