Laden Voorstellingen
  • Dit voorstelling is voorbij.

Van der Laan & Woe

Pesetas

Van der Laan & Woe in Theater Speelhuis

Godzijdank, ze zijn weer terug in de theaters!

Het virtuoze cabaretduo Van der Laan & Woe was een jaar lang alleen te zien in de het tv-programma ‘De Kwis’, maar nu kunt u ook in het theater weer van dit tweetal genieten. Scènes, muzikale acts en een absurd hoge grapdichtheid; het zou eeuwig zonde zijn om het te missen. Of, zoals het aloude spreekwoord zegt: “Wilt men naer ietsch mietersch toe, kiesch voor Van der Laan en Woe”.

regie: Lidwien Roothaan | tekst, muziek en spel: Niels van der Laan en Jeroen Woe | vormgeving: Joost de Haas | licht: Yuri Schreuders

SPEELHUIS ON TOUR Let op: dit is een busreis naar Theater de Kattendans in Bergeijk. Speelhuis on tour heeft voor u een beperkt aantal kaarten gereserveerd voor deze voorstelling.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin
di 31 oktober
Datum: di 31 oktober 2017
Tijd: 20:30u
Prijzen: € 19,50 (Normaal)
Genre(s): Cabaret
Website: www.vanderlaanenwoe.nl

LOCATIE

Theater de Kattendans

Eerselsedijk 4
5571 CM Bergeijk, Nederland

Telefoon:

0497-571318

Website:

In de pers

De Telegraaf **** over hun vorige programma ‘Alles eromheen’:
“Van der Laan en Woe fileren op theatrale, intelligente en muzikale wijze de tijd waarin we leven, houden hun publiek een spiegel voor en zorgen er tegelijkertijd voor dat er flink wat te lachen valt.”

NRC Handelsblad **** over hun vorige programma ‘Alles eromheen’:
“Van der Laan en Woe fileren vol flair hedendaagse hysterie. Wat aanvankelijk, net als hun vorige programma’s, een hoogst komische sketchshow is, krijgt steeds meer samenhang.”

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin