Laden Voorstellingen

Het Muizenhuis - Mariska Simon 2+

Peuterfestival

Het Muizenhuis - Peuterfestival in Theater Speelhuis

In deze muzikale voorstelling komt de wereld van het Muizenhuis op een bijzondere manier tot leven

Sam & Julia wonen in het Muizenhuis, een wereld op zich. Julia is enorm nieuwsgierig en super eigenwijs. Sam is enorm verlegen en super braaf. Wat Sam te veel heeft, heeft Julia te weinig en andersom. Ze zijn de allerbeste vrienden en delen alles samen. Theatermaakster Mariska Simon trekt alle registers open en neemt jong en oud mee in het verhaal van Sam & Julia en hun bijzondere leefomgeving. De voorstelling is o.a. gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Karina Schaapman.

En er is meer… Meer Peuterfestival!

Het blijft heerlijk: Theater Speelhuis binnen stappen, terwijl de foyer is veranderd in een vrolijke Prentenboekenstad. Met overal waar je kijkt bekende figuren uit de vele prachtige prentenboeken die ons land rijk is. Tijdens de uitverkochte festivals van de afgelopen twee seizoenen zag je kinderen, papa’s en mama’s en opa’s en oma’s genieten van elkaar, de voorstelling én de Prentenboekenstad.

Dit jaar kun je in de Prentenboekenstad ook meedoen aan Het Kleurfeest! Dit interactief teken- en kleurevenement wordt muzikaal omlijst door Maarten Teekens. Kleur je ook mee aan het grote kleurrijke tapijt? Het festival is een onvergetelijke belevenis voor iedereen.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin
Datum: zo 06 mei 2018
Tijd: 15:30u
Prijzen: € 10,00 (Normaal)
Genre(s): Jeugdvoorstelling
Extra informatie: 3+

LOCATIE

Theater Speelhuis (tijdelijke ingang)

Wilhelminalaan 18
5707 BT Helmond, Nederland

Telefoon:

0492-587000