Laden Voorstellingen

Servaes Nelissen & Ilse Warringa

Popje, hou je muil

Servaes Nelissen met Popje, hou je muil in Theater Speelhuis

Een onweerstaanbare liefdesverklaring aan de schoen, de middenstand en het huwelijk

Je krijgt de loop er niet meer in. Niet in je winkel, niet in je huwelijk. Je verbouwt de etalage, doet winkeldochters eruit, kijkt jaloers naar de concurrentie en bedenkt de Knotsgekke Snuffeldagen. Servaes Nelissen en Ilse Warringa maken van dit al te herkenbare gegeven een ontroerend muzikale komedie waarin ze als Ferry en Meta hartstochtelijk proberen de crisis het hoofd te bieden: in hun huwelijk én in hun Schoenenhuis Fermeta. Een heerlijke lunchvoorstelling voor iedereen met honger naar een lach, hart voor de middenstand en hoop in de liefde. Met 5 sterren bekroond!

“Geestig en veelzeggend. (…) Wat een hilarische vondst om een sleets huwelijk te vergelijken met een slecht lopende schoenenzaak.” (de Volkskrant ****)

korting met je biebpas
Bent u lid bij Bibliotheek Helmond-Peel? Dan krijgt u voor deze voorstelling 20% korting op de normale prijs. Reserveren kan alleen aan de balie van Theater Speelhuis op vertoon van de biebpas.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin
di 30 januari
Datum: di 30 januari 2018
Tijd: 12:30u
Prijzen: € 24,00 (Normaal)
€ 19,20 (Literair Café prijs)
€ 19,20 (Vrienden museum)
Genre(s): Toneel
Website: www.servaesnelissen.nl

LOCATIE

Wilhelminalaan 18 (tijdelijke ingang)
Helmond, 5707BW Nederland

Telefoon:

0492-587000

In de pers

de Volkskrant ****
“Geestig en veelzeggend. (…) Wat een hilarische vondst om een sleets huwelijk te vergelijken met een slecht lopende schoenenzaak.”

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin