Laden Voorstellingen

Symphonic Rock Night

Roland van der Horst e.a.

Yes, Camel, Pink Floyd, Genesis en Supertramp; de muziek van deze bands staat bekend als symfonische rock, ontstaan in de jaren ‘70. Tijdens de Symphonic Rock Night neemt een gezelschap van twaalf doorgewinterde topmuzikanten onder leiding van presentator/leadzanger Roland van der Horst het publiek mee op een reis door die ‘goeie ouwe’ tijd. Verwacht songs als ‘Comfortably Numb’ van Pink Floyd en symfonisch werk als ‘Cinema Show’ van Genesis en ‘Fools Ouverture’ van Supertramp. De muziek van Alan Parsons, Gino Vannelli, Rush, Solution en Alquin komt ook aan bod in een, qua licht en geluid, adembenemende show.

Van der Horst: “We zijn gedreven muzikanten en spelen onze favoriete songs uit de jaren ‘70. Het is alsof je weer een oude vinylplaat uit de kast haalt. Je komt er vaak niet aan toe ze de aandacht te geven die ze verdienen. Het mooiste is om zoiets live mee te maken.”

presentator: Roland van der Horst

zang: Roland van der Horst, Eric ten Bos, Marcela Bovio, Roland van der Horst, Rini Kleijn | gitaar:  Roland van der Horst, Joop Wolters en Andreas Lutz | toetsen: René Kroon en Erik Laan | bas: Mark op ten Berg en Peter van Soest | saxofoon: Monica Kemink en Martin Streckfuss | drums: Tim de Jong, Rob van Nieuwenhuijzen en Luuk Braun.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin
za 10 maart
Datum: za 10 maart 2018
Tijd: 20:15u
Prijzen: € 27,50 (Normaal)
Genre(s): Muziek
Website: www.symphonicrocknight.nl

LOCATIE

Theater Speelhuis (tijdelijke ingang)

Wilhelminalaan 18
5707 BT Helmond, Nederland

Telefoon:

0492-587000