Laden Voorstellingen

Pieter Derks

Spot

Pieter Derks in Theater Speelhuis

Lachen om de wereld, het nieuws en nog belangrijker: onszelf

In ‘Spot’ keert Pieter Derks de wereld opnieuw op geestige en gevatte wijze binnenstebuiten. Van het kleinste leed tot het grootste nieuws – met rake grappen belicht hij alles van de andere kant. Lichtvoetig, scherp en in een roemrucht tempo dat je anderhalf uur lang op het puntje van je stoel houdt. Hij heeft zich voor deze voorstelling maar één ding voorgenomen: alles en iedereen die zichzelf serieus neemt, moet bespot worden. Zodat we een hele avond opgelucht kunnen lachen om de wereld, het nieuws, en nog belangrijker: onszelf. Want “Pieter Derks is een prachtige twijfelkont. (…) Hij houdt de zaal een onontkoombare spiegel voor.” (Algemeen Dagblad)

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin
do 22 februari
Datum: do 22 februari 2018
Tijd: 20:15u
Prijzen: € 25,50 (Normaal)
Genre(s): Cabaret
Website: www.pieterderks.nl

LOCATIE

Theater Speelhuis (tijdelijke ingang)

Wilhelminalaan 18
5707 BT Helmond, Nederland

Telefoon:

0492-587000

In de pers

Algemeen Dagblad ****
“Pieter Derks is een prachtige twijfelkont. (…) In ‘Spot’ houdt hij de zaal een onontkoombare spiegel voor: de aanblik blijft nog lang op het netvlies hangen. En dat nu is juist de taak van cabaret.”

Theaterkrant ****
“Derks is scherp, snel en fel.”

De Telegraaf ***½
“Hij is energiek maar wordt nooit hysterisch. Zijn teksten zijn scherp maar je blijft hem sympathiek vinden. (…) Een mooi rond programma dat smaakt naar meer.”

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin