Laden Voorstellingen

Tineke Schouten

T-Splitsing

Tineke Schouten in Theater Speelhuis

“Misschien wel haar beste voorstelling.” (Algemeen Dagblad *****)

De zeer geliefde cabaretière Tineke Schouten staat jaar na jaar in een uitverkocht Theater Speelhuis. Schouten, de koningin van de typetjes, weet wat werkt en is uniek in haar genre. We verwelkomen Schouten daarom weer met trots in ons theater. En jij kunt er bij zijn!

Vanavond kijkt Tineke Schouten nog eens goed naar wat gebeurd zou zijn als zij een heel andere afslag op de T-splitsingen van haar leven genomen had. Tineke zou natuurlijk Tineke niet zijn als ze niet de humor van haar keuzes inziet. Uiteraard komen ook de nodige typetjes – zoals de vriendin van Mark Rutte en natuurlijk Bep Lachebek – voorbij in haar tot dusver meest persoonlijke show.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin
wo 07 maart
Datum: wo 07 maart 2018
Tijd: 20:15u
Prijzen: € 39,00 (Normaal)
Genre(s): Cabaret
Website: www.tinekeschouten.tv

LOCATIE

Theater Speelhuis (tijdelijke ingang)

Wilhelminalaan 18
5707 BT Helmond, Nederland

Telefoon:

0492-587000

In de pers

Algemeen Dagblad *****
“Er is niet bezuinigd op humor in de voorstelling – integendeel. (…) Haar gedoseerde engagement – gelukkig zonder priemende vinger – staat Tineke Schouten uitstekend. Sterker: het maakt deze productie tot een uiterst veelzijdige voorstelling die haar komische kant extra reliëf geeft. En ‘T-Splitsing’ tot misschien wel haar beste voorstelling maakt.”

Dagblad van het Noorden ****
“Schouten weet wat werkt.”

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin