Laden Voorstellingen

Ronald Snijders

WELKE SHOW

Kruising van taaluitvinder, moppentapper en verstrooide professor

Was hij in ‘One Man Show’ nog een dolgedraaide tv-quizmaster, in ‘WELKE SHOW’ zien we de echte Ronald Snijders, mét bigband. De absurdist bevreemdt zijn publiek met grappen, liedjes, nieuwe woorden, opmerkelijke invallen en leest voor uit eigen werk. “Een kruising van taaluitvinder, moppentapper, verstrooide professor, Toon Hermans en een doorgedraaide 3D-print van Herman Finkers.” (Theaterkrant ****)

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin
do 08 februari
Datum: do 08 februari 2018
Tijd: 20:15u
Prijzen: € 19,50 (Normaal)
Genre(s): Cabaret

LOCATIE

Wilhelminalaan 18 (tijdelijke ingang)
Helmond, 5707BW Nederland

Telefoon:

0492-587000

In de pers

de Volkskrant ****
“Meer nog dan in de traditie van Toon Hermans staat Snijders in die van de absurdistische comedy van Monty Python, Herman Finkers en Mike Boddé & Thomas van Luyn. (…) Wie zei er dat spelen met taal een ouderwetse vorm van humor is? Bij Ronald Snijders is het genre springlevend.”

De Telegraaf ***
“Met slechts twee muzikanten creëert hij bovendien het geluid van een complete bigband en het bijbehorende warme sfeertje, waarmee hij duidelijk – zoals ook op andere momenten – een knipoog en een buiging naar Toon Hermans maakt.”

Theaterkrant ****
“Snijders jast er de ene na de andere vervreemdende logica en krankzinnige inval doorheen. (…) Een kruising van taaluitvinder, moppentapper, verstrooide professor, Toon Hermans en een doorgedraaide 3D-print van Herman Finkers.”

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin