Loot mee voor een feestelijke voorstelling in de openingsweek

Inschrijven kan vanaf aanstaande zaterdag

Ruim anderhalf jaar lang is er gebouwd aan ons nieuwe theater. Stap voor stap heeft u alle fases mee kunnen maken; deze zomer is het dan echt helemaal af. Dat gaan we vieren! Eind september 2018 openen we de deuren van Het Speelhuis en vieren we meer dan een week lang feest. Wees welkom op ons eigen theaterfestival!

Van donderdag 27 september t/m zaterdag 6 oktober 2018 barst het van de feestelijkheden in en om het nieuwe theater. Zo gooien we de deuren open voor een theatrale rondleiding door het nieuwe pand, ontvangen we diverse groepen 5 t/m 8 uit de omgeving op de speciale scholendag,  is er allerlei klein en groot straattheater te beleven op het plein, starten we ons nieuwe seizoen met vier pareltjes van voorstellingen en sluiten we het openings-festival, samen met onze culturele collega’s uit de stad, af met de Nacht van Cultuur. U bent natuurlijk van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen!

Voorstellingen in de openingsweek
Met de voorstellingen op 2, 3, 4 en 5 oktober openen we ons nieuwe theater. De avonden zijn dan ook geheel in feestelijke sfeer, inclusief hapjes en drankjes. Daar moet u natuurlijk bij zijn! Om iedereen deze kans te geven worden kaarten voor deze voorstellingen middels een lotingsysteem aangeboden. U kunt zich hiervoor inschrijven via onze website van 2 t/m 23 juni 2018. Ga daarvoor naar de pagina van de betreffende voorstelling; daar spreekt het proces voor zich. Het tijdstip van inschrijving heeft geen invloed op de loting. Indien u bent ingeloot krijgt u hierover in de eerste week van juli bericht. 

Tijdens The Backstage Comedy Tour (dinsdag 2 oktober) nemen cabaretiers (waaronder Javier Guzman) u mee naar bijzondere plekken achter de schermen waar zij hun voorstellingen spelen. Zo heeft u een theater nog nooit ervaren!

Flip Fabrique (woensdag 3 oktober) is spektakel theater voor de hele familie. De grenzen van het theater worden opgerekt. In een Cirque du Soleil achtige sfeer keren we nog een keer terug naar de circustent.

Tijdens De Vloer Op (donderdag 4 oktober) ervaart het publiek hoe al improviserend een voorstelling kan ontstaan. Je krijgt een inkijkje in het creatieve maakproces. Peter De Baan maakt er speciaal voor de openingsweek een topavond van met acteurs bekend van televisie en podium.

In de voorstelling Forever 27 Reborn (vrijdag 5 oktober) spelen de grote talenten van de Rockacademie o.l.v. stadskunstenaar Thomas Pieters werk van de pophelden die ons op 27 jarige leeftijd ontvielen. Een avond vol historie en toekomstmuziek.

De loting start aanstaande zaterdag 2 juni 2018 om 11.00u.

 

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig