Als eerste het theater zien?

Boek alvast uw theatrale rondleiding! Vanaf aanstaande zaterdag 11.00u in de verkoop

Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden naar het nieuwe theater? Aarzel dan niet en ga mee met een speciale backstage tour door Het Speelhuis in het weekend van 28 t/m 30 september. Ontdek alle ins en outs van het nieuwe pand en beleef het theater met deze bijzondere rondleiding.

Omdat we veel mensen verwachten en de rondleidingen toch zo soepel mogelijk (én veilig!) willen laten verlopen, verzoeken we u een plekje te reserveren door (online) kaarten te kopen voor één van de tijdstippen waarop we de rondleiding starten. Kosten voor een kaartje zijn € 2,50. U krijgt daarvoor een theatrale rondleiding, met o.a. een unieke mini-voorstelling in de grote zaal, en een drankje op het festivalplein. De online kaartverkoop start op zaterdag 2 juni om 11.00u.

Theaterfestival
Dat is nog niet alles... Het Speelhuisplein wordt in dat weekend omgetoverd tot een compleet theaterfestival. Met uitzicht op ons prachtige nieuwe theater kunt u genieten van divers straattheater. Kom bijvoorbeeld kijken naar ‘De vervelende bus’ of luisteren naar de gesprekken in de spiegeltent van ‘Zomaargasten’. Foodtrucks en terrasjes omlijsten het geheel. De voorstellingen op het plein zijn gratis of voor een kleine prijs toegankelijk. Wees welkom!

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig