Geef een avond theater cadeau

Jarig? Bedankt? Geslaagd? Verras eens iemand met een avondje uit en laat de gelukkige ontvanger zelf zijn favoriete voorstelling kiezen.

Theater Speelhuis cadeaubon
Onze eigen cadeaubonnen ter waarde van € 50,-, € 25,-, € 15,- of € 10,- zijn tijdens openingstijden te verkrijgen aan de balie. Na aanschaf zijn de cadeaubonnen maar liefst vijf jaar geldig.

Podium Cadeaukaart
U kunt ook kiezen voor de landelijke Podium Cadeaukaart. Met deze cadeaubon kunt u tickets kopen voor alle soorten voorstellingen, variërend van theater of film tot concert. Bovendien bepaalt u zelf welke waarde u de kaart meegeeft, van bedragen tussen de € 10,- en € 150,-. Altijd een passend cadeau!

Samen met De Cacaofabriek hebben we deze cadeaukaart in een eigen jasje gestoken. Een culturele voorstelling beleeft u natuurlijk het liefste in Helmond. Toch? De kaart is dan ook verkrijgbaar én inwisselbaar bij zowel Theater Speelhuis als De Cacaofabriek.

Betalen met cadeaubonnen
Alleen de Podium Cadeaukaart kan bij een online betaling meteen verzilverd worden. Wilt u graag betalen met een andere cadeau- of theaterbon? Bestel en betaal uw kaarten dan gewoon online en stuur vervolgens de betreffende tegoedbon(nen) per post naar Theater Speelhuis. Vergeet hierbij niet uw NAW-gegevens en IBAN nummer te vermelden. Na ontvangst en akkoord zal het bedrag van de bonnen op uw rekening worden teruggestort. Let op: verzilveren van de bon kan alleen na het plaatsen van een bestelling.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig