Inleidingen & extra’s

Extra's bij een voorstelling
Waar mogelijk bieden wij ons publiek graag iets extra’s aan bij een voorstelling. Zoals een inleiding, meet & greet of nagesprek. Vaak zijn deze extra’s gratis te reserveren. Vraag ernaar aan de kassa of klik ze simpelweg in uw winkelmandje tijdens de online bestelprocedure.

Kinderfeest in het theater
Samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar een toffe voorstelling is weer eens wat anders dan naar het zwembad of de speeltuin gaan. We hebben genoeg leuke kinder- of jeugdtheatervoorstellingen om uit te kiezen. Natuurlijk zijn er spekjes en limonade voor iedereen. En speciaal voor de jarige job hebben we ook nog een kleine verrassing.

Dit arrangement geldt voor minimaal 4 kinderen en 1 ouder/begeleider. De kosten van de kaartjes verschillen per voorstelling. Het feestvarken krijgt natuurlijk een vrijkaartje van ons. Meer weten? Informeer ernaar bij de kassa via 0492-587000 (doorkiesnummer 1) of bespreekbureau@theaterspeelhuis.nl

Rondleidingen
Met gepaste trots en enthousiasme leiden we u graag rond door het hele gebouw. We vertellen daarbij leuke wetenswaardigheden en staan uiteraard open voor vragen. Om nog even wat na te kletsen sluiten we af met koffie, thee en een goed stuk vlaai. Voor professionals is er aanvullend de mogelijkheid een spreker te boeken, die meer kan vertellen over de totstandkoming van ons nieuwe theater, geplaatst in een historisch kader. Informeer naar de mogelijkheden bij Frans Jordans via 0492-845910 of horeca@theaterspeelhuis.nl

Vier het leven
Een groeiend aantal ouderen ziet op tegen het zelf regelen van theater- en concertbezoek. Samen met stichting Vier het Leven zetten we ons in om het voor deze theaterliefhebbers mogelijk te maken onbezorgd van voorstellingen te blijven genieten. Stichting Vier het Leven neemt al 12 jaar ouderen mee uit door heel Nederland en is sinds een aantal jaren ook actief in Helmond en omgeving.

Lukt het u niet meer zelf om naar het theater te gaan? Of gaat u liever samen met anderen een avond uit? Neem dan contact op met Vier het Leven via www.4hetleven.nl of bel 035 - 524 51 56.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig