Route en parkeren

Lopen
Kijk voor de meest actuele informatie over route en bereikbaarheid op onze website. Door de verbouwwerkzaamheden kan de ingang en looproute gedurende het seizoen wijzigen.

Openbaar Vervoer
Theater Speelhuis ligt op vijftien minuten loopafstand van Centraal Station Helmond. Ook is het mogelijk vanuit daar gebruik te maken van een OV-fiets, wanneer u een abonnement heeft. Of u neemt de bus. Plan uw reis op 9292.nl en stap uit bij bushalte Europaweg.

Taxi
Taxbus ma t/m zo 06.00 uur – 01.30 uur
Voor informatie belt u 0800-0231820 (gratis)
Om te reserveren belt u 0800-0234795 (gratis)

Aan de achterzijde van Theater Speelhuis kunt u zich door de taxi af laten zetten en op laten halen. Geef aan de taxicentrale door dat u opgehaald wilt worden aan de Wilhelminalaan 18 te Helmond (de voormalige hoofdingang van de OLV kerk).

Auto
Genereer uw persoonlijke route via Google Maps of voer ons adres (Wilhelminalaan 18, 5707 BT Helmond) in op uw navigatie.

Parkeren
Parkeren kan vlakbij Theater Speelhuis in Parkeergarage Boscotondo. Klik hier voor actuele tarieven, betaalmiddelen en openingstijden van Boscotondo. Voor bezoekers met een invalideparkeerkaart zijn aan de achterzijde van Theater Speelhuis (Wilhelminalaan 18) twee parkeerplaatsen aanwezig. U dient wel het hiervoor geldende parkeertarief te voldoen.

TIP! Gepast Parkeren
Nooit meer zoeken naar kleingeld, niet méér betalen dan de parkeertijd en geen angst voor een parkeerboete als je wat later terug bent bij je auto. Met Gepast Parkeren in Helmond betaal je vanaf 1 november 2012 altijd gepast (bekijk de algemene voorwaarden). Dat is niet alleen handig, het scheelt ook in de portemonnee.

Meer informatie en aanmelden via www.parkerenhelmond.nl.

Verbouwing & werkzaamheden
Omdat de verbouwwerkzaamheden komend seizoen in volle gang zijn vragen we uw begrip voor eventuele wijzigingen in bovenstaande informatie. Wij raden u aan altijd even de actuele informatie te raadplegen op onze website. U kunt erop vertrouwen dat die up-to-date is.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig