Bijzonder sfeervol

Voorstellingen
Het theater is de ideale plek om te ontspannen of tot nieuwe ideeën te komen. Verras daarom uw medewerkers, klanten of zakelijke relaties eens met een avondje uit. Wij denken graag met u mee over een geschikte voorstelling, maar het is ook mogelijk om de gelukkige ontvanger zelf zijn favoriet  te laten kiezen middels een cadeaubon. 

Vergaderen
Even weg uit uw dagelijkse ritme en welbekende omgeving? U kunt bij ons diverse ruimtes huren voor een vergadering of plenaire bijeenkomst. Met koffie, thee en een versnapering zo u wilt. Kijk bij ruimtes en zalen voor meer informatie.

Maar… Nét dat beetje extra kan ook! Denk bijvoorbeeld aan een combinatie met creatieve workshops (verzorgd door Kunstkwartier), een chocoladeproeverij (door Hans van Bragt, misschien wel de beste chocolatier van Nederland) of een rondleiding door het kasteel en de Kunsthal (i.s.m. met Museum Helmond).

Dineren & ontmoeten
De ultieme combinatie voor een avond uit met uw team of zakelijke relaties: lekker eten, een goed gesprek én een inspirerende voorstelling. Met na afloop een borrel in het theatercafé of - als u dat wens - in een aparte ruimte. U draagt zorg voor de uitnodigingen (max. 35 personen) en wij regelen de rest! Informeer naar de voorstellingen die beschikbaar zijn voor dit arrangement.

Feesten & recepties
Trouwfeesten, recepties, kinderfeestjes of besloten voorstellingen.. Voor groepen van 30 tot 500 personen is er van alles mogelijk in ons theater. U kunt kleinschalig feesten en dineren in de sfeervolle pastorie, en bij grotere gezelschappen ook terecht in de glazen pleinzaal of in het theatercafé. Vanwege de vele mogelijkheden maken we voor u graag een offerte op maat. Bel met Frans Jordans (0492-587000) of laat een specifieke informatie-aanvraag bij hem achter.

Rondleidingen
Met gepaste trots en enthousiasme leiden we u graag rond door het hele gebouw. We vertellen daarbij leuke wetenswaardigheden en staan uiteraard open voor vragen. Om nog even wat na te kletsen sluiten we af met koffie, thee en een goed stuk vlaai. Voor professionals is er aanvullend de mogelijkheid een spreker te boeken, die meer kan vertellen over de totstandkoming van ons nieuwe theater, geplaatst in een historisch kader. In verband met de verbouwing zijn rondleidingen momenteel beperkt beschikbaar.

Congressen
Een congres of symposium behoort ook tot de zakelijke mogelijkheden binnen ons theater. Dat kan plaatsvinden in de grote met 434 stoelen, maar voor een kleiner event kunt u ook terecht in onze moderne pleinzaal. Het team van Het Speelhuis ontfermt zich met veel passie en plezier over alle praktische zaken die nodig zijn om uw evenement tot een succes te maken. Denk hierbij aan catering op maat, gebruik van hoogwaardige technische apparatuur, de boeking van een artiest of een andere creatieve invulling van de dag. Laat een informatie-aanvraag achter of bel met Frans Jordans om te weten wat we voor u kunnen betekenen.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig