vrienden van

Theater is er wat ons betreft om te amuseren – met een lach, een traan, een concert, een show - maar ook om uit te dagen. We hopen op onze manier bij te dragen een aan kleurrijke leefomgeving in onze stad en regio. Bovendien geloven we dat voeding voor de ziel uiteindelijk veroorzaker zal zijn van vernieuwing en ontwikkeling. Wij inspireren mensen; zij maken de stad!

Wij geloven dat alle vooruitgang voortkomt uit creativiteit
Onderschrijft u deze missie en draagt u cultuur - of specifieker nog: de podiumkunsten - in de regio een warm hart toe? Word dan vriend van Theater Speelhuis. Voor een bedrag van € 2.500,- (bruto) per theaterseizoen krijgt u toegang tot bijzondere voorstellingen en bent u door het jaar heen gegarandeerd van een gezonde dosis inspiratie en ontspanning.

Speciaal voor onze vrienden
Vier keer per jaar neemt u met uw gast plaats in een bijzondere voorstelling. Dit is altijd een tip van onze programmeur, die sowieso verrast en inspireert! Daarnaast heeft u plaatsen in een sfeervolle eindejaarsvoorstelling en woont u de seizoensafsluiting bij, in beide gevallen met 10 (zakelijke) relaties. Behalve de voorstelling is dit uiteraard een belangrijke netwerkbijeenkomst waar we flink uitpakken. We ontvangen u en uw genodigden in het theatercafé voor aanvang van de voorstelling met koffie of thee en iets zoets. In de pauze staat er een drankje voor u klaar en na afloop zijn er cocktails met luxe hapjes zoals tapas of oesters. En.. Met een beetje geluk geeft de artiest van die avond nog een kleine toegift.

Word vriend!
Doet u mee? Neem dan contact op met:
Frans Jordans
Hospitality manager
0492-587000
f.jordans@helmond.nl

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig