info
Jack Wouterse en Maartje Teusink
De Laatste
di 13 nov 2018 | 20:15
| Muziektheater
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 23,50
JACK WOUTERSE BLIKT TERUG EN VOORUIT IN MELANCHOLISCH EN OPTIMISTISCH STUK

Vier jaar geleden speelde Jack Wouterse ‘SLAAF’, een machtig indrukwekkende solo naar een tekst van Oscar van Woensel, over een getroebleerde man die afscheid neemt van al zijn verslavingen, eigenlijk van het leven zelf. De voorstelling sloeg ook in Helmond in als een bom. Nu komt acteerkanon Jack Wouterse met een nieuwe solo, eveneens geschreven door Van Woensel, en muzikaal begeleid door Maartje Teusink, over een uitgerangeerd en bijna vergeten acteur, die met zijn hond op een zolderkamertje woont. Hij heeft het gevoel dat hij totaal niet meer meetelt. Hij neemt een beslissing: nog eenmaal gaat hij alles uit de kast halen om te laten zien wat hij werkelijk in huis heeft. In deze melancholische en optimistische voorstelling kijkt Jack terug op het leven, maar ook vooruit. Toevallig heeft Wouterse zelf ook een hond.

 

Inleiding

Om 19.30 uur wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste van De Volkskrant. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

Korting met je biebpas

Bent u lid bij Bibliotheek Helmond-Peel? Dan krijgt u voor deze voorstelling 20% korting op de normale prijs, bij vertoon van uw biebpas. Reserveren met korting kan dan ook alleen aan de balie van Het Speelhuis.

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig