info
Toneelgroep Suburbia
Troost & Zonen
vr 16 nov 2018 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 27,50
ZWARTE KOMEDIE OVER DRIE GENERATIES MANNEN

Een zwarte komedie, van de in Brabant opgegroeide toneelschrijver Peer Wittenbols, over vier mannen van drie verschillende generaties, allemaal zonder moeder of partner: een grootvader van vijfenzeventig (Aus Greidanus sr), zijn zoon van in de vijftig (Peter Blok) en twee kleinzoons (Justus van Dillen en Xander van Vledder) van begin dertig. Hilarisch in hun tragiek, tragisch in hun verbondenheid. Opa vult zijn pensioengat als schnabbelsinterklaas, zijn zoon draagt stiekem jurken. En de kleinzoons? Die zitten knel in hun carrières en liefdes. Al jaren hebben ze elkaar niet willen zien. Een gewelddadige speling van het lot maakt dat ze alsnog op elkaar aangewezen zijn. Met deze nieuwe voorstelling bouwen Wittenbols en regisseur Rob Ligthert (vrienden voor het leven) verder aan hun succesvolle theateroeuvre.

 

Inleiding

Om 19.30 uur wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste van De Volkskrant. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

Korting met je biebpas

Bent u lid bij Bibliotheek Helmond-Peel? Dan krijgt u voor deze voorstelling 20% korting op de normale prijs, bij vertoon van uw biebpas. Reserveren met korting kan dan ook alleen aan de balie van Het Speelhuis.

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig