info
Paul de Munnik
Goed Jaar
za 08 dec 2018 | 20:15
| Muziek
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 22,50
FLUISTERZACHT OF FORTE: DE PIANO GEEFT HEM VLEUGELS.” (NRC)

Na zijn veelgeprezen solodebuut ‘Nieuw’ presenteert zanger en muzikant Paul de Munnik een intiem, persoonlijk en verhalend muziektheaterprogramma. “Ben ik eindelijk de meneer, die men mij steeds vaker noemt?” vraagt De Munnik zich af . En moet hij genoegen nemen met wie hij werd, of achter het bos nieuwe bomen ontdekken, waar er nog meer te worden valt? Met zijn grote theaterstem en fenomenale teksten voert hij ons geestig en weemoedig langs de groeipijnen van een volwassene. Uit liefde voor het thuisfront gaf hij de triomfen met Thomas Acda op, en wat bleek: er kwam extra energie vrij en hij ontdekte een compleet nieuw leven ná Acda & De Munnik. Met aan zijn zijde een van Nederlands beste gitaristen: Wouter Planteijdt. Samen maken ze Nederpop met heel veel gevoel.  

 

Theaterdiner

Bij deze voorstelling bestaat de mogelijkheid om vooraf te dineren in onze karakteristieke Pastoriekamer. Dit diner start om 17.45 uur, kost € 39,- p.p (prijs is incl. bier/wijn/fris) en is apart te reserveren wanneer u het bestelproces voor deze voorstelling start.

 
 
Trouw
“Paul de Munnik is een eersteklas theaterzanger. Hij kan muzikaal uit de voeten met een tango, een stomende blues, een vleugje rock-‘n-roll en hij is qua interpretatie een geweldige chansonnier met zijn warme stem.”
NRC Handelsblad
“Hij vertoont een strikt persoonlijk soort weemoed waarvan de authenticiteit boven elke twijfel verheven is. (...) Fluisterzacht of forte – de piano geeft hem vleugels.”
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig