info
Peter Heerschop
De Minister van Enthousiasme
vr 01 feb 2019 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 23,00
LOL IS EEN SERIEUZE ZAAK, MAAR DE LACH REGEERT ONDER DE MINISTER VAN ENTHOUSIASME

Peter Heerschop, cabaretier, schrijver en televisiemaker (bekend van ‘NUHR’, ‘Spijkers met Koppen’, ‘Jeuk’ en ‘Ik Hou van Holland’), komt als zelfbenoemd Minister van Enthou-siasme uitleggen waarom je vrolijker wordt van minder zekerheden. Een briljant plan. Zijn programma voor zijn eerste regeerperiode is fantastisch. Kijk anders naar dingen die je zeker denkt te weten. Leer iets nieuws, maak fouten, lach daar hard om. Zijn voorbeelden laten zien dat anderen soms nog onnozeler zijn dan jij: een lekker gevoel. Leer lachen om onzinnige regels, jezelf en de dialoog met de Minister van zeur- en zeikzaken. Peter Heerschop for President.

 

Theaterdiner

Bij deze voorstelling bestaat de mogelijkheid om vooraf te dineren in onze karakteristieke Pastoriekamer. Voor € 39,- per persoon heeft u een 2-gangen diner en als toetje koffie of thee met iets lekkers. Consumpties (wijn, frisdrank en bier) zijn bij de prijs inbegrepen. Niets gezelliger dan voor aanvang van de voorstelling samen een hapje te eten, toch? Het diner is apart te reserveren wanneer u het bestelproces van deze voorstelling start.  

 

Heeft u al kaarten in uw bezit voor deze voorstelling en besluit u later om aan te schuiven bij het diner dan kunt u uw tafel telefonisch reserveren via 0492-587000 (kies optie 1) of aan onze theaterbalie tot uiterlijk 1 dag (24 uur) voorafgaand aan uw bezoek. Gelukt? We ontvangen u dan graag uiterlijk om 17.45 uur via de hoofdingang van het theater.  

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig