info
Motel Westcoast
Back to the roots
do 21 feb 2019 | 20:15
| Muziek
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 27,50
MEERSTEMMIGE ZANG OP OLYMPISCH TOPNIVEAU

Denk Eagles, The Beach Boys, CSN&Y, Steely Dan, The Byrds, Fleetwood Mac. Hoor vier topstemmen, dan heb je Motel Westcoast. Ogen dicht, kap van de Chevrolet open en met open dak langs wuivende palmbomen. Syb van der Ploeg (De Kast/Spanner), Edward Reekers, Brenda Bee en Julian Thomas zetten het genre tijdens deze muzikale roadtrip wederom in de Californische zon.

 

Theaterdiner

Bij deze voorstelling bestaat de mogelijkheid om vooraf te dineren in onze karakteristieke Pastoriekamer. Voor € 39,- per persoon heeft u een 2-gangen diner en als toetje koffie of thee met iets lekkers. Consumpties (wijn, frisdrank en bier) zijn bij de prijs inbegrepen. Niets gezelliger dan voor aanvang van de voorstelling samen een hapje te eten, toch? Het diner is apart te reserveren wanneer u het bestelproces van deze voorstelling start.  

 

Heeft u al kaarten in uw bezit voor deze voorstelling en besluit u later om aan te schuiven bij het diner dan kunt u uw tafel telefonisch reserveren via 0492-587000 (kies optie 1) of aan onze theaterbalie tot uiterlijk 1 dag (24 uur) voorafgaand aan uw bezoek. Gelukt? We ontvangen u dan graag uiterlijk om 17.45 uur via de hoofdingang van het theater.  

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig