info
Kom hier dat ik u kus
Sophie van Winden, Dragan Bakema e.a.
za 23 feb 2019 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 29,50
NAAR DE WONDERMOOIE EN AANGRIJPENDE ROMAN VAN GRIET OP DE BEECK

‘Kom hier dat ik u kus’, de tweede roman van Griet Op de Beeck, werd binnen een week na verschijning een bestseller en door het DWDD-panel uitgeroepen tot Boek van de Maand. Dat vraagt om een theaterbewerking, na het succes van de toneelbewerking van haar debuutroman ‘Vele hemels boven de zevende’. Een prachtcast waaronder Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema en Oda Spelbos, speelt het confronterende verhaal over Mona en de moeizame verhoudingen in haar familie. Mirjam Koen regisseert dit aangrijpende verhaal met de nodige humor, scherpte en ontroering. Een voorstelling voor ouders en hun volwassen zonen en dochter, over de zoektocht naar identiteit, het lef om eigen keuzes te durven maken en de grillen van de liefde.

 

Online inleiding

door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste van De Volkskrant.

 

Korting met je biebpas

Bent u lid bij Bibliotheek Helmond-Peel? Dan krijgt u voor deze voorstelling 20% korting op de normale prijs, bij vertoon van uw biebpas. Reserveren met korting kan dan ook alleen aan de balie van Het Speelhuis.

 

Theaterdiner

Bij deze voorstelling bestaat de mogelijkheid om vooraf te dineren in onze karakteristieke Pastoriekamer. Voor € 39,- per persoon heeft u een 2-gangen diner en als toetje koffie of thee met iets lekkers. Consumpties (wijn, frisdrank en bier) zijn bij de prijs inbegrepen. Niets gezelliger dan voor aanvang van de voorstelling samen een hapje te eten, toch? Het diner is apart te reserveren wanneer u het bestelproces van deze voorstelling start.  

 

Heeft u al kaarten in uw bezit voor deze voorstelling en besluit u later om aan te schuiven bij het diner dan kunt u uw tafel telefonisch reserveren via 0492-587000 (kies optie 1) of aan onze theaterbalie tot uiterlijk 1 dag (24 uur) voorafgaand aan uw bezoek. Gelukt? We ontvangen u dan graag uiterlijk om 17.45 uur via de hoofdingang van het theater.  

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig