info
The Royal Moscow Ballet
The Sleeping Beauty (laatste kaarten!)
di 19 mrt 2019 | 20:15
| Dans
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 29,50
BETOVEREND BALLET IN RUSSISCHE STIJL

Na een uitverkocht Speelhuis voor Swan Lake, komt The Royal Moscow Ballet nu terug met een nieuwe frisse dansklassieker: Sleeping Beauty, het beroemdste en meest opgevoerde ballet aller tijden, gedanst op de prachtige muziek van Tsjaikovski. Een prachtige Russische weergave, volgens de klassieke ballettraditie, van het sprookje over Prinses Aurora die zich op haar 16de aan het spinnewiel prikt en een eeuw later door een Prins wordt wakker gekust.

 

Online inleiding

door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste van De Volkskrant.

 

Theaterdiner

Bij deze voorstelling bestaat de mogelijkheid om vooraf te dineren in onze karakteristieke Pastoriekamer. Voor € 39,- per persoon heeft u een 2-gangen diner en als toetje koffie of thee met iets lekkers. Consumpties (wijn, frisdrank en bier) zijn bij de prijs inbegrepen. Niets gezelliger dan voor aanvang van de voorstelling samen een hapje te eten, toch? Het diner is apart te reserveren wanneer u het bestelproces van deze voorstelling start.  

 

Heeft u al kaarten in uw bezit voor deze voorstelling en besluit u later om aan te schuiven bij het diner dan kunt u uw tafel telefonisch reserveren via 0492-587000 (kies optie 1) of aan onze theaterbalie tot uiterlijk 1 dag (24 uur) voorafgaand aan uw bezoek. Gelukt? We ontvangen u dan graag uiterlijk om 17.45 uur via de hoofdingang van het theater.  

 

 

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig