info
Fahd Larhzaoui
Shirt uit Fahd
di 09 apr 2019 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 20,00
HERKENBARE WORSTELING MET VRIJHEID

Theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met de succesvolle solo ‘Schijn’. In zijn nieuwe voorstelling bekijkt Fahd zijn lot even eerlijk, humoristisch en scherp. In ‘Shirt uit Fahd’ treffen we hem op een kruispunt. Het leven lacht hem toe, fysiek voelt Fahd zich beter dan ooit; als hij wil kan hij elke avond wild feesten. Toch knaagt er iets. Een taaie familiekwaal dreigt de kop op te steken. De wurgende wortels waar hij zich in ‘Schijn’ van heeft ontdaan, dreigen Fahd alsnog te verstikken. Hoe ga je om met totale vrijheid? Waar liggen de grenzen als alles grenzeloos lijkt? En hoe leef je met een tijdbom in je lijf?

 

Inleiding

Om 19.30 uur wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste van De Volkskrant. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

Korting met je biebpas

Bent u lid bij Bibliotheek Helmond-Peel? Dan krijgt u voor deze voorstelling 20% korting op de normale prijs, bij vertoon van uw biebpas. Reserveren met korting kan dan ook alleen aan de balie van Het Speelhuis.

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig