info
Marjolijn van Heemstra
Stadsastronaut
do 25 apr 2019 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 22,00
THEATERMAKER MARJOLIJN VAN HEEMSTRA LEERT JE LEVEN ALS EEN ASTRONAUT

Als we onze planeet willen redden, moeten we gaan leven als astro-nauten, zei Wubbo Ockels op zijn sterfbed. Uitzoomen, de ruimte ervaren en onze kwetsbaarheid onder ogen zien: dat kan ons het toekomstperspectief geven dat we nu zo ontberen. Mooi gezegd. Maar dan? Met een team van specialisten ontwikkelde theatermaker en schrijver Marjolijn van Heemstra (winnaar BNG Bank Literatuurprijs 2017) een poëtische en praktische astronautenopleiding voor aard-bewoners, die ze liet testen door haar buren in een oude Amsterdamse volkswijk. In de theatervoorstelling ‘Stadsastronaut’ komen deze buren verslag doen. Poëzie en praktijk, ideaal en werkelijkheid, het komt alle-maal bij elkaar in deze fascinerende handleiding voor de toekomst.

 

Inleiding

Om 19.30 uur wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste van De Volkskrant. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

Korting met je biebpas

Bent u lid bij Bibliotheek Helmond-Peel? Dan krijgt u voor deze voorstelling 20% korting op de normale prijs, bij vertoon van uw biebpas. Reserveren met korting kan dan ook alleen aan de balie van Het Speelhuis.

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig