info
Feikes Huis, St. Stroet en Duda Paiva
Ding Dong: een relatietragedie
do 09 mei 2019 | 20:15
| Beeldend Theater
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 20,00
RELATIETRAGEDIE VOOR TWEE POPPEN EN TWEE ACTEURS, GEÏNSPIREERD OP ALBEE EN NORÉN

Twee koppels nemen elkaar de maat tijdens een dinerdate. Wat een gezellig avondje had moeten zijn, wordt een slangenkuil. Geïnspireerd op de beste echtpaarstukken van Edward Albee en Lars Norén schrijft Rik van den Bos een moderne relatietragedie voor twee poppen en twee acteurs over de breekbaarheid van geluk, over mensen van nu, die leven in een hypermoderne tijd, met de wetenschap dat de computer hun werk beter zou uitvoeren en dat alles maakbaar of digitaliseer-baar zou moeten zijn. Maar wat als geluk zich niet laat dwingen? Prachtig beeldend theater waarbij je niet meer ziet waar de acteur begint en de pop eindigt. Ook met Duda Paiva die eerder in Het Speelhuis voor een indrukwekkende avond zorgde met het Nederlands Blazers Ensemble

 

Inleiding

Om 19.30 uur wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste van De Volkskrant. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

Korting met je biebpas

Bent u lid bij Bibliotheek Helmond-Peel? Dan krijgt u voor deze voorstelling 20% korting op de normale prijs, bij vertoon van uw biebpas. Reserveren met korting kan dan ook alleen aan de balie van Het Speelhuis.

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig