info
Toneelgroep Maastricht
Noem het maar liefde
vr 24 mei 2019 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 26,00
15 SCÈNES, 15 PERSONAGES, 15 KEER SEKS

Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger spelen de hoofdrollen in deze nieuwe toneeltekst van dichter en schrijver Ilja Leonard Pfeijffer (Toneelschrijfprijs 2017, Libris Literatuurprijs 2014). Het stuk omvat vijftien scènes die onherroepelijk uitdraaien op het consumeren van de liefde. Vijftien personages, vijftien keer seks. Liefde gaat voorbij aan rangen, standen, leeftijden en praktische bezwaren en is de enige plek waar de mens echt vrij is. Maar is dat anno 2019 ook nog zo? Geïnspireerd op Arthur Schnitzlers ‘Reigen’ (1900) laat Pfeijffer op ironische, vileine en ontroerende wijze zijn licht schijnen op onze seksuele moraal anno nu. Een muzikale, hilarische en ontroerende reis langs bedrog, eenzaamheid, verleiding en verlangen.

 

Inleiding

Om 19.30 uur wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste van De Volkskrant. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

Korting met je biebpas

Bent u lid bij Bibliotheek Helmond-Peel? Dan krijgt u voor deze voorstelling 20% korting op de normale prijs, bij vertoon van uw biebpas. Reserveren met korting kan dan ook alleen aan de balie van Het Speelhuis.

 

 
 
De Volkskrant
“Theater dat licht voelt, maar bol staat van betekenis.”
Theaterkrant
“Literair muziektheater om te koesteren.”
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig