info
Like Minds - Saman Ammini e.a.
A seat at the table
wo 29 mei 2019 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 20,00
ONTROEREND, HUMORISTISCH EN VLIJMSCHERP PORTRET VAN RACISME

De hit van Oerol komt naar Helmond. In juni 2017 waren Saman Amini, Werner Kolf, Ward Kerremans en Yannick Jozefzoon de smaakmakers van het eiland, met een vlijmscherpe, ontroerende, humoristische en kritische voorstelling over hoe sluipend racisme zich manifesteert in onze samenleving. Het onderwerp is sindsdien alleen maar actueler geworden. Daarom komen ze nu naar het theater met hun persoonlijke anekdotes over pijnlijke incidenten, die ieders ogen openen. Gemaakt met humor, uit liefde voor Nederland. In een eerlijke, directe taal die ook jongeren sterk zullen herkennen. Schuif die stoel voor iedereen eindelijk eens bij.

 

Inleiding

Om 19.30 uur wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste van De Volkskrant. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

Korting met je biebpas

Bent u lid bij Bibliotheek Helmond-Peel? Dan krijgt u voor deze voorstelling 20% korting op de normale prijs, bij vertoon van uw biebpas. Reserveren met korting kan dan ook alleen aan de balie van Het Speelhuis.

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig